Produkter vi levererat !

Fordonsdekorer

Fordon är mer än bara transportmedel, de är också enormt kostnadseffektiva kommunikationskanaler och mobila reklamplatser för ditt företag att nå dina potentiella kunder på. Fordonsdekor kan användas för korta kampanjer eller som permanent budskap i flera år. JH:s Reklam  har lång erfarenhet av alla typer av fordonsdekor – bilar, lastbilar, transportbilar, bussar, tåg och båtar – för små företag till stora fordonsparker. Vi hjälper dig ta fram designförslag som utnyttjar alla ytor på bästa sätt – allt från små dekaler till  helfolieringar/carwrapping.

Bildekorer till Stångå Rörservice Linköping, en bil till Motala och en ska vara kvar i Linköping. Jobbet är utfört på Bilkvarteret i Linköping
Ingelas för körkort i Linköping har köpt ny Volvo. Monteringen av bildekoren är utfört på Rejmes i Linköping
Ett urval av gamla jobb vi gjort, helfoliering till Vattenfall, lastbilsdekor till Stora Enso, bussdekor till ÅFF, lastbilsdekor till Blå Kusten slakteri, bildekor budbil och byggfirma

Banderoller, vepor och RollUp

Storformat, som vepor och banderoller, är en bra lösning för att profilera ditt varumärke eller din produkt. Detta gäller såväl permanenta som temporära lösningar. Några exempel fasadvepor vid renovering eller information om lediga lokaler, Kampanjer för att snabbt få ut budskap, Interiör dekoration på kontor, i butiker eller som ljuddämpare i stora lokaler.

Vepa är benämningen på produkter i olika material – exempelvis plast eller tyg – med högkvalitativt tryck. Vepor och banderoller används både inomhus och utomhus. Det finns täta varianter och vepor i form av nät, där materialet är perforerat med små hål för att kunna släppa igenom vind.

Här har vi gjort en vepa på över 100 kvm till byggnadsställning. Region Östergötland bygger ny vårdcentral i Åtvidaberg!
RollUp till Alex Pettersson, Casper Lindholm och Rasmus Andersson som kör Cross, dessa ska användas vid utställningar m.m. för att marknadsföra sina sponsorer!

Skyltar

Vi erbjuder lösningar inom skyltar, belysta eller obelysta för alla ändamål! Alla storlekar enstyck eller upplagor. Material typer: Mäklarskyltar, kartongskyltar, plastskyltar, aluminium, profilskyltar m.m.

Monterad och inkopplad profilskylt
Profilskylt ledbelyst från baksidan till Elinstallationer Örjan Nilsson AB.
Skyltar med reserverad parkering till elstolpe.

Profilreklam/Give away

Vi skapar kommunikation med hjälp av profilprodukter. Profil och presentreklam med eget tryck är mycket effektivt om man väljer en genomtänkt produkt som de potentiella kunderna har användning av. Reklamprodukterna trycker vi med ditt företags logga, en slogan eller varför inte ditt företags webbplatsadress.

Åtvidabergs Sparbank valde ett golfkit med golfbollar, peggar, regnöverdrag till golfbagen.